top of page
Фото автораЮридичний Факультет

Юридичний факультет Волинського національного університету ім Лесі Українки на з'їзді представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ України з виборів до Рада прокурорів

Юридичний факультет Волинського національного університету ім Лесі Українки на з'їзді представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ України представляв кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри теорії та історії держави і права, адвокат Ігор Билиця.


Метою заходу було обрання двох представників від наукової спільноти до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів і одного Ради прокурорів України



Ігор Билиця був самовисуванцем як кандидат на посаду члена Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів.


За результатами таємного голосування до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів було обрано:


1. Булулукова Олега, кандидата юридичних наук, доцента кафедри криміналістики, Національного університету імені Ярослава Мудрого, адвоката.


2. Бобровник Світлану, доктора юридичних наук, професора Національної академії наук Інституту держави і права імені В.М. Корецького.


Ігор Билиця набрав 11 голосів.



До Рада прокурорів за результатами голосування обрали одну представницю від юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ України – Кожуру Людмилу, доктора юридичних наук, Директора КНЕУ ім. Вадим Гетьмана, професора кафедри теоретичної юриспруденції.

194 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page