top of page
Фото автораЮридичний Факультет

Урочисте вручення дипломів випускникам бакалаврам спеціальності Право

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулося урочисте вручення документів про здобуття освіти випускникам, яке ознаменувало завершення навчального року.



Дійство відбулося на майданчику на проспекті Волі , де зібралися ректор Анатолій Цьось, проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Людмила Єлісєєва, проректор з науково-педагогічної роботи та цифровізації Ярослав Пастернак, декани, викладачі, представники влади та духовенства, а також винуватці заходу – випускники.


Цьогоріч випускниками юридичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки стали 95 студентів з них 5 отримали дипломи з відзнакою.





64 перегляди1 коментар

1 Comment


На сайті Parimatch, першої легалізованої букмекерської контори в Україні, ви знайдете широкий спектр ставок на спорт онлайн казино та привабливі бонуси. Особливості сайту включають зручний інтерфейс з основними розділами ставок, а також можливість ставок в живому режимі. Користувачі можуть реєструватися, поповнювати рахунок та робити ставки, виконуючи всі необхідні умови та процедури верифікації. Важливо відзначити, що в Україні діяльність компанії обмежена санкціями, але через VPN або мобільні програми доступ зберігається.

Edited
Like
bottom of page