top of page
Фото автораЮридичний Факультет

Студенти юридичного факультету прийняли участь у заходах від Освітнього центру Верховної Ради України

23 вересня 2024 р. до Волинського національного університету імені Лесі Українки завітав Освітній центр Верховної Ради України. Представники центру провели захід, мета якого – підвищення обізнаності громадян щодо принципів демократії та функцій парламенту, сприяння відкритості інституцій і прозорій взаємодії з громадянами, а також провадження просвітницьких програм для українських студентів. Захід провели Олена Костинюк і Христина Шевченко (Американські Ради з міжнародної освіти).  

В межах візиту були обговорені перспективи співпраці та організації спільних заходів на платформі Університету з залученням здобувачів освіти та викладачів.

В межах презентації до Університету завітала Ірина Констанкевич, народна депутатка України.

«Доброго дня, шановні студенти. Мені дуже приємно бути на цій зустрічі. Я сподіваюся, що не тільки ви отримаєте нові знання, а й я разом із вами чогось нового навчуся. Тому що вчитися потрібно впродовж усього життя. Скільки вам не було б років, на яких посадах ви не перебували б, завжди потрібно навчатися. Світ знань дуже великий, як практичних, так і теоретичних», – резюмувала Ірина Констанкевич.  




15 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page