top of page
Фото автораЮридичний Факультет

Презентація звіту із висновками та рекомендаціями експертів Програми USAID «Справедливість для всіх» за результатами ґрунтовного аналізу навчального плану бакалаврського рівня вищої освіти

Оновлено: 4 жовт.

24 вересня 2024 року на юридичному факультеті Волинського національного університету імені Лесі Українки відбулась презентація звіту із висновками та рекомендаціями експертів Програми USAID «Справедливість для всіх» за результатами ґрунтовного аналізу навчального плану бакалаврського рівня вищої освіти.



Проєкт «Модернізація освітньої програми підготовки правників за бакалаврським рівнем вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» на юридичному факультеті Волинського національного університету імені Лесі Українки» реалізовано за ініціативи адміністрації факультету із залученням представників професорсько-викладацького складу та студентства.

Експертами проєкту виступили: Ділейн Свенсон, міжнародний експерт з юридичної освіти, американський правник, професор права, завідувач кафедри міжнародного та американського права Школи права Люблінського католицького університету Іоанна Павла ІІ (CША, Польща) та Олег Герасимчук національний експерт з юридичної освіти, кандидат юридичних наук, доцент, гарант освітньої програми, директор Навчально-наукового інституту права ім. І.Малиновського Національного університету «Острозька академія».


Презентація звіту відбулась у змішаному форматі за участі експертів, проректору університету та представників адміністрації юридичного факультету, його викладачів й здобувачів освіти усіх рівнів, а також представників зовнішніх стейкхолдерів юридичного факультету.

Під час презентації експерти висловили своє захоплення відданістю адміністрації, викладачів та студентів юридичного факультету Волинського національного університету постійному вдосконаленню якості юридичної освіти. Адміністрація, викладачі та студенти юридичного факультету докладають значних зусиль не лише задля реалізації своєї освітньої місії, а й також для вжиття активних та ефективних заходів із метою вдосконалення навчального процесу шляхом зосередження уваги на розвитку освітньої програми і подальшого вдосконалення юридичної освіти.


Після презентації звіту за результатами аналізу навчального плану бакалаврського рівня вищої освіти юридичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки учасники перейшли до сесії запитань і відповідей, загального обговорення та напрацювання подальших кроків.

Детальніше про Звіт можна дізнатись за посиланням.









Захід став можливим за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в межах Програми  «Справедливість для всіх».

39 переглядів0 коментарів

Comentarios


bottom of page