top of page
Фото автораЮридичний Факультет

Відбувся науковий семінар на тему: "Інформаційна гігієна працівника правоохоронних органів"

15 жовтня, на базі юридичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки, керівники проблемної групи «Забезпечення прав людини у правоохоронній діяльності»,  доцент кафедри кримінального правосуддя та правоохоронної діяльності Фідря Ю.О. та доцент кафедри кримінального правосуддя та правоохоронної діяльності Назарук О.І., організували та провели науковий семінар на тему «Інформаційна гігієна працівника правоохоронних органів».


До участі в даному заході було запрошено експерта Українського фонду стартапів (USF) у галузі «Штучний інтелект», експерта з оцінки інноваційних стартап проектів конкурсу «Sikorsky Challenge 2023», експерта з оцінки проектів конкурсу «Код нації», доцента кафедри компʼютерних наук Луцького національного технічного університету, кандидата технічних наук Лукʼянчука Юрія Анатолійовича.

Під час роботи було обговорено можливості виявлення згенерованого штучним інтелектом контенту та шляхи забезпечення себе від фейків як зараз студентам, так і в майбутньому, у їх професійній діяльності. Акцентовано увагу на засобах протидії діяльності кібер-шахраїв.



58 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page